Evo kako će izgledati novi VW Arteon

Volkswagen će 24. juna otkriti novi Arteon, a najveća vest je uvođenje drugog stila karoserije, Arteon Shooting Brake.

Sa spoljašnje strane, nemački proizvođač automobila je samo blago redizajniraoo prednja i zadnja svetla, dok je pojednostavio dizajn rešetke. Prethodne fotografije otkrile su da će na vratima prtljažnika novi font predstaviti novi natpis 'Arteon'. Inače, očekujemo da će se Aerton lansirati s ažuriranom paletom boja i novim opcijama točkova.

U kabini će 2021 Arteon dobiti najnoviji sistem za zabavu i možda uobičajene revizije presvlaka i obloga. Vozačima će pomagati nova sigurnosna oprema, uključujući poluautonomnu vožnju 'Travel Assist', koja može preuzeti upravljanje, ubrzanje i kočenje automobila na dugim putovanjima, pri brzini od 130 km/h.

Arteon se očekuje sa 2,0-litarskim Golf R motor, koji će proizvoditi 328 KS. Kompanija za sada nije rekla ništa o Arteon Shooting Brake modelu, ali se  očekujte da će on debitovati verovatno za nekoliko meseci.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group