Evo kako će izgledati novi BMW M4

Za malo više od mesec dana, BMW M će otkriti nove generacije M3 i M4, a izvan kontroverznog izgleda, očekuje se da će ovo biti dva najbolja automobila godine.

Ipak, ekipa iz portala Kolesa  objavila je prikaz koji je možda i najbolja digitalna interpretacija M4 do sada.

U poređenju sa kupeom iz serije 4, prednji branik je agresivniji i ima četiri široka otvora za vazduh sa bočnih strana i tanki centralni stub koji deli rešetku. Bočna ogledala izduženijeg su oblika,zadnji branik je oštriji, dok se na gepeku nalazi spojler manjih dimenzija.

Snaga će doći iz 3,0-litarskog tvin-turbo inline-šest motora, koji će u redovnim verzijama M3 i M4 imati 473 ks i 503 ks  u takmičarskim modelima . Po prvi put će oba motora biti dostupna sa sistemom pogona na svim točkovima, iako će verzije sa pogonom na zadnjim točkovima i dalje biti u ponudi.

Standardni modeli sa pogonom na zadnjim  točkovima dolaziće sa standardnim 6-stepenim manuelnim ili opcionim osmostepenim automatskim menjačem.

Dakle, slike koje vidite samo su prikazi koji su kompjuterski zamišljeni od strane Kolesa sajta, ali kada ih uporedite sa šijunskim fotografijama i maskirnim test modelima, dolazite do zaključka da će novi M4 upravo ovako izgledati.

Foto:Koleca.Ru

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group