Evo kako će izgledati novi BMW M2 CS

Više slika

Više slika

Iako nova Bembara tek treba da bude predstavljena, pronašli smo fotografije koje nam pokazuju savršeni dizajn ovog modela...

BMW nam je napokon otkrio kako će novi M2 model izgledati i moramo priznati da smo prijatno iznenađeni. Dizajn ovog modela zaista ostavlja bez daha i iako se jasno nazire klasična i lako prepoznatljiva BMW linija, odmah je vidljivo da se ovde radi o potpuno novom vozilu.

Kao i uvek, prednji deo vozila najviše privlači pažnju, a za to su zaslužni moderni i agresivni LED farovi, dvodelna sportska rešetka koja služi kao veliki vazdušni usisnik za vazdušno hlađenje i sportski i robusni branici koji su izlomljeni i koji poseduju dosta aerodinamičnih otvora.

Hauba je takođe vrlo interesantna i napravljena je od ugljeničnih vlakana, a na svojoj sredini sadrži blago uzvišenje sa otvorima, pa podseća na američke „muscle“ automobile. Zadnji deo je manje agresivan, ali sadrži prelepi rep i prelepo dizajnirane štopove koji se sjajno uklapaju sa ostalim karoserijskim linijama.

Što se tiče enterijera, BMW je kao i uvek učinio da se u ovom vozilu osećate kao u avionu. Udobna sportska sedišta, sportski multifunkcionalni volan, prelepa i pregledna kontrolna tabla i moderni i luksuzni multimedijalni centar omogućavaju sjajan užitak i vožnju koja je prijatna, udobna, ali pre svega bezbedna i lagana.

Za sada informacije o agregatu nisu poznate, ali se pretpostavlja da se će ispod haube novog M2 modela skrivati moćni 3.0 litarski motor koji će proizvoditi 444 konjskih snaga.

BMW M2 CS biće premijerno predstavljen krajem ovog meseca na sajmu automobila u Los Anđelesu, tako da nam je još malo ostalo da saznamo sve detalje vezane za njega.

Foto:Autoblog

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group