Ekskluzivna serija Fiat 500 Sessantesimo

Više slika

Više slika

Kompanija Fijat je poželela srećan šezdeseti rođendan modelu 500, lansiranjem ograničenog izdanja ovog ikoničnog modela spremljenog za sajam automobila u Ženevi.

Nazvan Fiat 500 Sessantesimo, što na italijanskom znači šesnaesti, model dolazi jedino u formi kabrioleta i počinje sa prodajom na svetskom tržištu od 9. marta, dok će popuniti sve njegove delove do kraja 4. jula.

Italijanska kompanija će proizvesti svega 560 jedinica modela, a svi će oni sadržati novu duplu boju limarije nazvanu Dolcevita, koja se sastoji od tri sloja bele za donji deo karoserije i pastelnih nijansi slonovače na njenim gornjim delovima. Ovaj gradski automobil je takođe opremljen sivom i braon bojom, hromiranim delovima retrovizora, posevećenim 560 logoom, ekskluzivnom oznakom na stubovima kabine, brojnim ograničenim tablicama i točkovima jedinstvenog obrasca krakova felni 16 inča u prečniku.

Koža u „kabini“ dobija kontrast akcentima u bež tonu i podom duplih tonova koji se savršeno uklapaju sa ostatkom šeme boja koje su korišćene. Iako novi 500 Sessantesimo model odaje poštu neprevaziđenom prethodniku, on nikako nije vratio svoj dizajn korenima.

Zapravo, on sadrži Uconnect Radio Live ekran osetljiv na dodir veličine 7 inča opremljen bluetooth priključkom, USB, AUX i satelitskom navigacijom, automatskom kontrolom klime i krstarenja - sa ograničenjem brzine, volan i šalthebl obložene kožom, koji dolaze u paketu između svih ostalih modernih karakteristika. Po zahtevu, Fiat može da opremi svoje modela sa Apple CarPlay i Android Auto smartphone konekcijama, kao i ostalim savremenim aplikacijama koje dolaze kao opija, a tu su Beats Audio sistem, zatamnjena zadnja stakla, bi – ksenon farovi i senzori za maglu i kišu.

Brend Fiat će ponuditi svoj novi 500 Sessantesimo u širokoj selekciji benzinskih motora od 68 ks, zapremine 1,2 litra, i 84 ks, koji poseduju 0,9 l zapremine, pored MultiJet II dizel jedinica sa 94 ks i 1,3 litre kapaciteta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group