Džejms Mej otkrio šta mrzi kod Tesla S modela

Tesla Model S mogao bi se posmatrati automobil koji je električna vozila učinio „cool“. Zbog toga ga je poželeo i slavni voditelj, Džejms Mej.

Britanski novinar i automobilista, vlasnik je tamnoplavog modela S 100D Long Range. Da, to nije vodeći model koji obično privlači sve naslove, ali 100D je i dalje impresivna stvar. Iako Mej kaže da voli svoj auto, on kaže da on ima mane i otvoreno je pričao o njima.

Prva pritužba je da je auto prljav. Očigledno da ne bi bilo tako prljavo da ga pere, ali to je bio samo šaljivi uvod u njegovu kritiku. Njegova druga žalba je malo iskrenija. Mej kaže da mu se ne sviđa što auto ima „automatsko“ otvaranje vrata kada se približite. On kaže da je ovo beskorisna funkcija, jer auto morate dodirnuti da bi se kvake aktivirale, što znači da opet morate uraditi nešto kako biste ga otvorili.

Druga njegova pritužba odnosi se na podešavanje pogona modela S. Kada iskoči iz automobila kako bi otvorio kapiju na svom imanju, ne sviđa mu se činjenica da se automobil isključuje gotovo odmah.

Još jedna stvar koja ga takođe nervira je činjenica da kada pritisnete dugme da zatvorite gepek, ispušta se zvučni zvučni signal. Mej kaže da je to iz bezbednosnih razloga, ali ipak je dosadno i zna da bude iritantno.

Međutim, najveća zabrinutost koju Mej ima odnosi se na jak zvuk koji se ponekad čuje iz zadnjeg dela automobila. On kaže da nije siguran šta taj zvuk proizvodi, ali da smatra da dolazi od trapa.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group