Dugo očekivani BMW Z4 koncept

Više slika

Više slika

Prve fotografije Z4 modela kompanije BMW, koji su svi ljubitelji dugo očekivali, pojavile su se nedugo nakon što je on debitovao na događaju Pebble Beach Concours d’Elegance.

Nemačka marka je već objavila oficijalne detalje ovog sportskog modela, a o njima smo govorili u prethodnom tekstu, ali smo tek juče dobili zvaničnu potvrdu da je ovaj koncept zaista prethodnica sledeće generacije Z4 modela. Ukoliko proizvodni automobil bude izgledao donekle kao ovaj koncept, možemo slobodno reći da BMW ima pobednika.

Koncept je finiširan unikatnom mat narandžastom bojom i kotrlja se na srebrno/crnim točkovima. Dodatno, novi BMW poseduje nešto špicastiji prednji deo sa ugaonom maskom hladnjaka, parom velikih usisnika vazduha i agresivnijim farovima sa LED dnevnim svetlima.

Zadnji deo je takođe prilično impresivan i uključuje male srebrne gravure na zadnjem delu naslona za glavu, zakrivljena štop svetla i duple cevi izduvnog sistema srebrne boje takođe. Pošto je ovo koncept, bočni retrovizori i okruženje vetrobranskih stakala je izuzetno tanko.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group