Ducato - svet slobode iz Fiatove radionice

Više slika

Više slika

Fiat Professional predstavlja ime koje simbolizuje mnogobrojne varijante karoserije, uniformisanost, kockasti tovarni prostor, raznovrsne šasije i vozački stil nalik regularnim automobilima, što su ujedno i elementi koji čine modele ovog odeljenja najprodavanijim na evropskom tržištu...

Italijanski brend očekuje 106.000 registracija u motorhome segmentu tokom ove godine, što je porast od 10% više u poređenju sa prošlom. Ove cifre na najbolji način ističu povratak prirodi, u kome ljudi ponovo teže ka ponovnom uspostavljanju dragocenih veza sa njihovim okruženjem.

Na osnovu svega ovoga, veliki kamperi i motodomovi kompanije Fiat, postaju sve pristupačnije komponente slobodnog životnog sitla, i to ne samo kao vozila namenjena savršenom odmoru, već kao simboli slobode za sve korisnike koji žele da se kreću kuda god požele, tokom ove, u roku od deset ili trideset godina. Ducato linija se još jednom pokazala kao najbolja baza nomadskog života - kako navode neki od najpopularnijih nemačkih magazina koji predstavljaju lidera u ovom sektoru.

Ducato 4x4 je vozilo sa pogonom na sva četiri točka, namenjeno svim terenima, što automatski produžava potencijal svih motodomova. Pogon na sva četiri točka je permanentan, sa dve transferne kutije i automatskim centralnim kuplungom. Ovakav sistem osigurava pravi obrtni momenat tokom vožnje i njegovo pravilno raspoređivanje sa prednje i zadnje strane vozila, optimizujući ujedno trenje u blatu, snegu i pesku.

Raspored pokretačke linije nalazi se sa jedne strane i zauzima daleko manje mesta ispod šasije, što svakako omogućuje lakše prilagođavanje i ne uskraćuje lakoću opremanja vozila, što je ujedno jedan od ključnih faktora linije Ducato. Ducato 4x4 takođe nudi robusnost i performanse, kao sastavne elemente potrebne za osvajanje svih terena, dok istovremeno ostavlja dovoljno prostora za iskorišćavanje svih tovarnih mogućnosti modela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group