Dolazeći SLC AMG Mercedes

Sa početnom cenom od €190,000 u Nemačkoj, Mercedes SLS AMG u kupe, ili Roadster verziji je u srednjem delu egzotične klase...

 

Pošto je Mercedes brend koji smatra da treba da pokrije sve niše ovog biznisa, nebitno koliko je tržište veliko, ili malo, AMG divizija sprema nešto za kategoriju jefitinijih sportskih automobila sa cenom od oko 80 000€.

U ovom segmentu naći ćete automobile kao što su Porsche 911, Audi R8, kao i dolazeću verziju Corvette Stingray i Jaguar F-Type.

SLS AMGov mlađi brat i jeftiniji, biće nazvan SLC AMG, koji ne dolazi sa Gullwing  vratima da bi se smanjili troškovi. Da biste imali oblji uvid u novi AMG model, David Kiss je odradio skice SLC modela prema špijunskim fotkama, kao i SLS AMG primeru pošto će ova dva modela deliti dosta linija. 

Ekskluzivni dovsed će imati platformu sa motorom u središnjem delu iz SLS AMG-a, ali će biti uži i kraći. Takođe će biti i dosta lakši od starijeg brata sa motorima za koje se očekuje da budu izbor 3 V8 benzinca sa oko 450ks do 500ks u Black Series ediciji. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group