Divine DS koncept

Više slika

Više slika

Francuski premijum brend DS je izveo Divine koncept na vožnju po Londonu i Hyde Parku, posle debitovanja ovog modela pred britanskom publikom, nekoliko dana ranije na Goodwood Festival of Speed...

 

Ovaj koncept prikazuje dizajn pravac u kojem će se razvijati DS modeli, koji do kraja 2020. godine planira da izbaci čak 6 novih modela. Dijamantski detalji su prisutni na konceptu, od prednje rešetke, do dizajna krova, pa sve do kabine i zadnjih svetala, a kompanija kaže da to predstavlja "duh avangarde", koji razlikuje njihove modele od konkurencije. 

Divine DS koncept je debitovao 2014. godine, na sajmu u Parizu i nije u pitanju prikaz budućeg proizvodnoh modela, već samo nezavisni pravac u kojem će DS krenuti. Koncept je bio u društvu svog kreatora Damiena Fressarda, koji je objasnio detalje o tome šta ga je inspirisalo da bi došao do ovakvog izgleda i možete to videti u videu koji sledi. 

Koncept je dugačak 4,2 metara i pokreće ga 1.6 turbo benzinski motor koji daje 267ks. Kabina je u rasporedu 2+2  sa kožnim enterijerom koji dolazi sa unikatnim DS pečatom. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group