Detalji novog Peugeot 308 modela

Više slika

Više slika

Peugeot je nedavno obnovio svoj model 308 koji će se priključiti floti sledećeg septembra i sada nudi bolje konektivne servise uz veliki opseg stilskih i sigurnosnih poboljšanja...

Počevši od eksterijera, najvoviji Peugeot 308 poseduje integrisane LED farove, prepoznatljive u svakom opsegu, ali sa potpuno novim elipsastim halogenim dizajnom koji će posedovati samo prva tri nivoa finiša.

Novi automobil takođe prate i novi branici koji linijom prate novi karakter modela i to po jednu vrstu kreiranu za Acees, Active i Allure verzije, dok će ostale modele iz serije krasiti GT Line, GT and GTi finiši. Karoserija je dostupna u novoj Pyrite Beige boji. Enterijer je takođe opremljen obiljem inovativnih opcija u različitim kombinacijama.

A, svi oni ljudi koji žele dobru povezanost i modernitet, mogu otkriti Mirror Screen sistem koji pomaže replikovanje ekrana vašeg pametnog telefona na redizajniranom monitoru osetljivom na dodir, što dozvoljava uživanje u upotrebi kompatibilnih aplikacija. Upotrebom android aplikacija možete pozivati, slati pisane poruke i odrediti svoju destinaciju putem glasovne satelitske navigacije.

Za snagu obnovljenog 308 modela biće zadužen novi Euro 6 benzinski i dizel motori, dok će nagrađivani troklitarski PureTech benzinski agregat dobiti pojačanje za sledeću godinu. Peugeot 308 2018 postaje prvi model PSA grupacije koji sadrži novi BlueHDI 130 dizel motor zapremine 1,5 litara, koji dolazi sa SCR sistemom selektivne redukcije katalizatora i kontrole zagađenja.

Što se tiče novog osmostepenog automatskog menjača, potencijalni kupci mogu da ga upare sa dvolitarskim BlueHDI 180 motorom, mada, na vrhuncu svojih performansi, novi 308 GTI iz segmenta Peugeot Sport može obezbediti pravu sportsku mantru iz svog THP benzinskog motora sa 270 ks, koji automobilu da dostigne 100 km/h iz hladnog starta za samo 6 sekundi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group