Dacia na sajmu u Parizu

Više slika

Više slika

Dacia je na salonu automobila u Parizu predstavila stilizovanije modele, koji dolaze sa unapređenim eksterijerom, ali i enterijerom...

 

Sandero Stepway je sada dobio prednji deo koji više podseća na Duster, a tu su i nova svetla, LED dnevna, kao i drugačiji branici, koji mogu da se nađu i na Logan modelima. 

Kabina je takođe donekle promenjena, pa sada dominira novi volan sa satenskim i hromiranim detaljima na otvorima za klimu i na centralnoj konzoli, zajedno sa dodatnim utičnicama za 12 volti. 

Najbitniji dodatak u ponudi je 1.0 motor SCe sa tri cilindra, benzinac, koji dolazi sa 74ks, a u ponudi je za osnove modele, povezan na manuelni prenos, ili opciono na Easy-R automatski. 

Sander, Sandero Stepway i Logan MCV su dobili više pažnje kompanije, dok su se za model Duster odlučili da mu konačno daju ono što kupci prižaljkuju: novi šestostepeni automatski prenos sa dva kvačila. Ovaj prenos je dostupan samo na 1.5 dCi dizel motoru, sa 108ks, a obećavaju prosečnu potrošnju od 4,5 litara na 100km.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group