Dacia Duster dobija obnovljenu flotu

Više slika

Više slika

Kupci na ostrvu sada mogu kupiti Dacia Duster terenac u potpuno novim finišima, sa Air linijom koja startuje sa 10.995 i Nav+ varijantom vrednom 13.095 funti...

Najnovije jedinice Air serije dolaze sa klimom, DAB radiom, bluetooth koncekcijom, visokoprilagodljivim vozačevim sedištem, šenaestoinčnim felnama, branicima u boji karoserije, električnim prednjim staklima, USB i AUX priključcima, zajedno sa prednjim maglenkama u standardnoj opremi.

Svako ko se opredeli za nešto skuplji Nav+ model dobiće i MediaNav Evolution informativno zabavni sistem sa sedmoinčnim displejom i satelitskom navigacijom, zadnji parking senzor i kameru, šesnaestoinčne alu felne, električne zadnje prozore, grejače u električno podesivim bočnim retrovizorima, kompjuter, kožni upravljač i postave za sedišta grafitne boje.

Kupci mogu uklapati i kombinovati SCe 115 motor zapremine 1,6 litara sa Access i Air verzijama, dok je Nav+ dostupan sa nešto moćnijom TCe 125 jedinicom kao i dCi motorom zapremine 1,5 litara, koji je ujedno i najekonomičniji od svih.

Najnoviji Duster modeli mogu biti opremljeni sa pogonima na dva ili svim točkovima, dok je šestostepeni EDC menjač montiran na Nav+ modele opremljene sa dizel agregatima zapremine 1,5 litara i procenjeni su na 15.495 funti. Prve isporuke poboljšanih Duster modela startovaće ovog aprila u Velikoj Britaniji.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group