Da li je Ronaldo kupio Bugatti Centodieci?

Više slika

Više slika

Mnogi izvori tvrde da je slavni fudbaler kupio skupoceni hiperautomobil, ali da li je to tačno?

Popularni auto portal "Carscoops", hteo je da proveri ovu informaciju pa je kontaktirao Bugatti kompaniju i pitao da li je Ronaldo vlasnik novog autombila. Međutim iz Bugattija su rekli da ne smeju da daju takve informacije i da vlasnici skupocenih automobila mogu da ostanu anonimni.

Dakle, za sada sa sigurnošću ne možemo tvrditi da je Centodieci završio u garaži slavnog fudbalera, ali mnogi izvori tvrde da je to zapravo tačna informacija. Oglasio se i jedan bivši radnik Bugatti fabrike koji je rekao da je lično video Ronalda kada je došao da preuzme automobil.

Da vas podsetimo novi hiperautomobil dolazi sa neverovatnim i ekstremno snažnim 8.0 litarskim W16 motorom koji proizvodi 1578 konjskih snaga i tako postaje snažniji od već legendarnog Chiron modela. Brzinu od 0 do 100 km/h postiže za samo 2.4 sekundi, dok mu je maksimalna brzina ograničena na jezivih 380 km/h.

Takođe moramo napomenuti da će biti napravljeno samo 10 modela ovog vozila i da će se svake godine praviti po samo 2 primerka, a da će cena jednog iznositi 8.9 miliona dolara.

Ako je Ronaldo zaista kupio ovo čudo, onda je on pravi srećnik.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group