Da li biste kupili tenk za 375.000 dolara

Više slika

Više slika

Ukoliko gajite ljubav prema blindiranim vozilima, imamo pravu stvar za vas…

Gigantski M4A1 Grizzly tenk dostupan je za kupovinu, a ukoliko ste spremni da potrošite dovoljno novca, može biti vaš. Dizajniran kao varijacija Šerman tenka, ovo vozilo je konstruisano u Kanadi 1943.godine. Smatra se da je savršeno očuvan, a pre aukcijske ponude, prošao je kroz servis.

Tenk pokreće masivni Contintental 975ci Wright Whrilwind radijalni motor sa devet cilindara, a on je uparen sa Spicer ručnom transmisijom sa pet brzina. Pored toga, njegove gusenice su napravljene od čelika. Kao deo servisa, tenk je dobio novo ulje, kao i očišćeni hidraulični sistem. Takođe, on ima i restauriranu borbenu pregradu bele boje.

Deo opreme tenka je rashodovani glavni top od 75 mm, replika mitraljeza .50 kalibra i replika mitraljeza .30 kalibra u prednjem delu. Šerman tenk je jedan od manje od dvadeset postojećih koji su i dalje među nama, a njegova trenutna cena iznosi 375.000 dolara.

Za nekoliko dana, on će otići kod svog novog vlasnika. Da li ćete to biti vi?

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group