Czinger 21C – hibridni hiperautomobil od 1250 KS

Više slika

Više slika

Czinger kompanija otkrila je hibridni automobil 21C uoči javne premijere na sajmu automobila u Ženevi...

Kompanija iz Los Anđelesa tvrdi da je elektrifikovana mašina sposobna da ubrza  0 do 100 km / h za munjevitih 1,9 sekundi. Snaga dolazi iz internog razvijenog hibridnog pogonskog sklopa koji tek treba da bude precizno predstavljen. Međutim, rekli su da razvija veoma impresivan 1.250 KS.

Nazvan "evolutivnim skokom u kreiranju vozila sa performansama", 21C ima tipičan stil sportskog automobila, sa glomaznim branicima napred, širokim bokovima, jakim bočnim sajtnama, kratkim pregibima i velikim spojlerima na zadnjem delu.

Takođe sadrži podeljene farove, tanku traku štop svetla, lučno postavljeni krov i točkove sa I krakovima. Czinger nije objavio nijednu sliku enterijera, ali rekli su da će 21C posedovati mesta za dve osobe.

Biće zanimljivo saznati druge detalje o hibridnom hiper automobilu koji zaista ostavlja bez daha. Svakako, cena je nešto što bi entuzijasti voleli da znaju. S obzirom na fantastične performanse dostupne pritiskom zabavne papučice, ne bismo se iznenadili ako dođe do sedmocifrene cenovne oznake.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group