Citroen predstavlja svoje dve nove linije C5 Aircross modela

Citroen je plasirao dve nove verzije svog Citroen C5 Aircross modela, nazvane Business Feel i Business Shine...

Baziran na Life Pack specifikacijama, C5 Aircross Business Feel varijanta startuje sa 28.240€, uključujući poreze, što je nešto niža cena od one manjeg modela Volkswagen Tiguan, koji u baznom obliku dolazi sa cifrom od 28.935€.

Standardne karakteristike uključuju osamnaestoinčne Swirl aluminijumske točkove, Silica Grey navlake sedišta, dvozonsku klimatsku kontrolu, navigacioni sistem, digitalni radio, rikverc kameru, detekciju mrtvog ugla, aktivni sistem kočenja u slučaju nužde, zajedno sa zadnjim i prednjim parking senzorima. Grejači u prednjim sedištima, vetrobranskom staklu i Citroen ConnectedCam dolaze opciono.

C5 Aircross Business Feel, sa druge strane, koristi PureTech benzinski motor sa 129 ks, koji troši 5,2 litra na sto kilometara u proseku. Sa startnom cenom od 33.900€ C5 Aircross Business Shine model jeftiniji je za 1.000€ od novog Audi Q3 automobila. Ova varijanta dodaje LED farove i LED migavce, deblja bočna stakla, drugačija prednja sedišta, aktivnu kontrolu krstarenja, prepoznavanje znakova i brave bez ključa.

Opcije uključuju segmentno kožna sedišta u sivoj, ili bež boji i Business Package opciju koja donosi grejače prednjih sedišta, gume za sve vremenske uslove, kontrolu pritiska, sa asistencijom pri brdskim usponima, električne štopaljke i panoramski krov.

Kupci mogu izabrati između PureTech benzinskih jedinica sa 129 ks i BlueHDi modela sa isto toliko konja, ali u dizel varijanti, koja za razliku od prvog, na sto kilograma troši 4,1 litar nafte. Oba motora matirana su na osmostepeni automatski menjač.

N.Đ.

Izvor: Citroen

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group