Citroen C3 - kompaktni terenac izvanrednih karakteristika

Više slika

Više slika

Ovaj raznobojni terenac se ističe unikatnim oblikom karoserije i osveženim, snažnim stavom...

Ovde je novi model C3 predstavljan brojnim, različitim eksterijernim bojama i enterijernim dizajnom, ilustrujući puni potencijal mogućnosti prilagođavanja. Putnička kabina dizajnirana je unikatnom ekspertizom kompanije Citroen i donosi veliku prostranost, modularnost i dobru osvetljenost, tako da automatski postavlja nove standarde u segmentu.

Moderniji C3 dolazi sa većim nivoom komfora i selekcijom 12 modernih sistema asitencije tokom vožnje i četiri opcije konektivnosti. Podjednako kod kuće u terenskim uslovima i na regularnom putu, C3 Aircross omogućuje uživanje u vožnji terenskog vozila i kontroli obrtog momenta sa asistencijom prilikom brdskih uspona.

Kompanija Citroen i Rip Kurl odlučili su da uspostave saradnju još jednom i u Nemačkoj predstave ultimativnu mobilnost, koja simbolizuje zabavu bez limita. Potpuno nova reinterpretacija SpaceTourer paketa posvećena je uživanju u vožnji novog modela na otvorenom, automobila koji uvećava svoje mogućnosti konverzijama nastalim od strane Automobiles Dangel odseka.

Zbog ultimativne slobode, francuski brend je savršeno opremio svoj kompaktni terenac. Neke od kamperskih konverzija već su dostupne u SpaceTourer varijantama, a eneterijer i eksterijer ovih kamper vozila takođe dolaze dostupni u originalnim selekcijama boja i materijala.

Ekskluzivna ograničena izdanja razvijena su u saradnji sa modnom kompanijom Courrèges i predstavljeni su novom generacijom E-MEHARI jedinica. Kreirani na bazi duogodišnjeg partnerstva baziranog na elegantnom dizajnu i održivoj mobilnosti, ova dva ikonična francuska brenda kreirala su modele sa elegantnim crnim detajima iznad rubova točkova, u kontrastu sa svetlim, putpuno belim enterijerima karakterističnim za Courrèges.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group