Citroen predstavlja novi model u Šangaju

Više slika

Više slika

Baš kada smo pomislili da novi C5 neće stići još neko vreme na tržište i da će biti zamenjen terencem koji dodaje Aircross sufiksu, kompanija Citroen se sprema da predstavi potpuno novi model koji će debitovati na azijskom kontinentu.

Normalno, zvanično predstavljanje automobila bi bilo praćeno fotografijama i kratkim snimcima, ali ih kompanija Citroen još uvek nije obezbedila. Umesto toga, stigla je izjava kako njihov model poseduje elegantan i prestižan stil sa spoljne i unutrašnje strane, predstavljajći na taj način oličenje modernog i komfornog dizajna.

Prednjim delom automobila dominiraće dupli farovi, koji uključuju LED DRL svetla i biće obeleženi hromiranim delovima, dok će se pozadi naći redizajnirana štop svetla sa četiri modula na svakoj strani, zajedno sa inovativnom LED tehnologijom koja je prevedena u veoma originalne i automatski prepoznatljive svetlosne signale.

Unutrašnjim delom modela dominiraće digitalni deo kontrolne table od 12 inča, koji poseduje prilagodljiva podešavanja, monitor osetljiv na dodir veličine 8 inča, kao i široku i visoku centralnu konzolu. U putničkoj kabini su poboljšani komfor i zvučna izolacija, dok će novi C5 takođe dobiti prednosti širokog opsega sistema asistencije prilikom vožnje koji uključuju praćenje mrtvog ugla, održavanje trake, upozorenje na sudar i kameru sa pogledom od 360 stepeni.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group