Citroen otkriva svoj koncept Rip Curl kombi vozila

Više slika

Više slika

Kompanija Citroen je postala je deo renoviranog Leisure Vehicle Show sajma i predstavila je svoj novi opseg kamping modela baziranih na SpaceTourer i Jumper modelima...

Sa ove pozuicije francuski brend predstavlja novi SpaceTourer Rip Curl Concept, originalni pristup SpaceTourer liniji fokusiranoj na spoljne aktivnosti, razvijan u saradnji brendova Citroen i Rip Curl. Poslednja reč mobilnosti i simbol neograničene avanture, savremeni kombi dobio je veće terenske sposobnosti putem 4x4 konverzija kreirane od strane kompanije Automobiles Dangel. Radi ultimativnog osećaja slobode, novo vozilo opremljeno je kompaktnim kamperskim delom brendom Pössl. Konverzija i nova oprema dostupni su odvojeno za SpaceTourer opseg.

Stilski i funkcionalni kamperski model poseduje enterijer i eksterijer nalik originalnim linijama fabričkih varijanti, posebnih boja i materijala. Novi model cilja ka prilagodljivim elementima, robusniji je, prostraniji i savršen za svakodnevnu vožnju. Poseduje sve prepoznatljive karakteristike modela SpaceTourer, njegovu modelularnost, lakoću prilikom upotrebe, komfor i tehnologije koje pružaju slobodu i mir. SpaceTourer Rip Curl Concept biće praćen Rip Curl timom na turi kompanije Citroen između oktobra i januara sledeće godine.

Brend će takođe predstaviti, bez dodatnih troškova, dodatne servise za sve vlasnike njihovih kamperskih vozila baziran na SpaceTourer modelu, nekoliko vozačkih asistencija i sistema servisne službe koji su bazirani na tri geografska regiona, Evrope, Evroazije, Severne Afrike i aktivni su 0-24 časa, kao i 55 zemalja sa 6.500 autorizovanih radionica. Citroen takođe dodaje i produženu garanciju sa posebnim uslovma za sva vozila na kojima su kamperi bazirani, a sa njom cilja ka nagrađivanju kupaca za odgovornu vožnju. Ponuda će biti inicijalno dostupna na francuskom, nemačkom, italijanskom i španskom tržištu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group