CITROEN C-ELYSEE & C4 L

Citroen je predstavio dva nova modela, C-Elysee i C4 L.

Kao što možda već pretpostavljate, model C-Elysée je kompaktna verzija koja deli platformu, pogonske jedinice, felne a i zadnje svetlosne grupe sa Peugeot-ovim nedavno predstavljenim modelom 301. Francuski brend, kaže da će se model C-Elysée proizvoditi u Španiji i da će početi da se prodaje u Turskoj, Španiji, Centralnoj Evropi i Alžiru do kraja 2012. godine.

Limuzina se vozi na međuosovinskom rastojanju od 2.65m i ima zapreminu prtljažnika od 506 litara. U zavisnosti od tržišta, C-Elysée će biti dostupna sa poslednjom generacijom VTi benzinskog agregata od 97KS.

Citroen-ova druga kompaktna limuzina je C4 L, koja se zasniva na modelu C4. Zanimljivo, C4 L je prvi Citoren-ov model koji je dizajniran u Citroen-ov dizajn centru u Šangaju u Kini. Prema rečima francuskog brenda, C4 L će se proizvoditi u svakoj od zona gde će biti dostupan u prodaji.

Citroen tvrdi da će C4 L nudite veoma raskošan i udoban enterijer sa puno gedžeta kao što su hands-free pristup i start automobila, touch-screen GPS multimedijalni uređaj, rikverc kameru, grejanje vetrobranskog stakla i jonizator vazduha.

Kupci će imati izbor između tri benzinska motora koji su razvijeni u sradnji sa BMW-om i to su THP agregati od 150KS i 170KS, a VTi agregat od 135KS. Motori će biti povezani sa automatskim ili sa 6-stepenim sekvencijalnim menjačem.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group