Chevy Equinox dobija RS oznaku u Kini

Opisan kao potez napravljen zbog sve većih zahteva za modelima inspirisanim jedinicama performansi u Kini, novi Chevrolet Equinox RS lansiran je u Narodnoj Republici...

Ovaj model je zapravo dugo predstavljanje RS oznake kompanije u azijskoj zemlji, nakon što je Camaro RS stigao na daleki istok ranije ove godine i trenutno je postavljen na 2017. Chengdu Motor Show sajmu automobila.

Novi Chevrolet Equinox RS sadrži nekoliko vizuelnih dodataka više od regularnih modela, kao što su cni finiši okruženja maske hladnjaka, Chevrolet farove, poklopce retrovizora, zadnju tablicu i logo sa oznakom. Ovaj model poseduje dodatne RS logoe, kvake na vratima u boji karoserije, tamno ofarbane točkove sa srebrnim akcentima i dve eksterijerne boje između kojih je moguće izabrati - crvene i crne.

Mušterije mogu izabrati između dve vrste pokretačkih sklopova, dvolitarske dizel jedinice, matirane na devetostepeni Hydra-Matic menjač ili turbo jedinicu zapremine 1,5 litara uparenu sa šestostepenom transmisijom.

Cene za modele iz Chevrolet Equinox RS opsega kreću se između 33.158 i 37.667 $ prema trenutnom odnosu i vozila već mogu biti poručena od strane ovlašćenih dilera u Kini.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group