Chery Arrizo Star – spoj luksuza i agresije

Više slika

Više slika

Kineska vozila su nekada imala dosadne i neinspirativne dizajne ili su kopirala evropske i američke modele. Stvari se, međutim, brzo menjaju, a Arrizo Star, koji se trenutno prikazuje na sajmu u Pekingu, jedan je od najupečatljivijih automobila iz Kine.

Arrizo zapravo prvi put predstavljen svetu na sajmu automobila u Čengduu u julu, a dolazi iz Chery kompanije. Zasnovan je na limuzini CherY Arrizo GXS, ali je podvrgnut sveobuhvatnoj reviziji dizajna do te mere da čak ni približno ne izgleda slično.

Prednji kraj Arrizo Staar ima par futurističkih farova sa LED tehnologijom i osvetljenim amblemom. Takođe ima masivne usisnike za vazduh i oštar razvodnik.

Tu su rašireni lukovi prednjih i zadnjih točkova, kao i set mat crnih aluminijumskih felni. Ručke na vratima automobila takođe su lepo uklopljene u karoseriju i primetićete da auto ima  dvokrilna vrata, iako B-stub i zadnje bočno staklo ostaju u istom položaju kao kod obične Arrizo GXS limuzine.

Detalji u vezi sa pogonskim sklopom koncepta takođe ostaju nejasni, ali se pretpsotavlja da će posedovati motor snage 160 KS.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group