Century - moderna linija starog šarma

Više slika

Više slika

Kompanija Toyota uvela je svoj model Century u treću generaciju, otrkivanjem nove varijante pre javne premijere koja je zakazana za sajam automobila 2017. Tokyo Motor Show...

Za sada ograničena na japansko tržište, ova nova linija limuzina sa sobom donosi obilje stila, uvećanoj na velikoj skali, a sada su njeni automobili dugački 5.335 mm, 1.930 mm široki i 1.505 mm visoki, sa međuosovinskim rastojanjem od 3.090 mm.

Uprkos klasičnom izgledu, 2018. Toyota Century automobil opremljen je poslednjim tehnologijama ovog brenda. Lista svih sistema prilično je dugačka i za sada nije u potpunosti opisana, ali uključuje adaptivne projektor LED farove, posebno tjunirano vešanje, koje, u kombinaciji sa najnovijim razvijenim gumama uvećava komfor tokom vožnje i redukuje vibraciju puta, aktivnu kotnrolu buke i Safety Sense P opremu vozačkih asistencija.

Veći ukupni otisak automobila označava to da je enterijer daleko prostraniji, više nego ikada, i dolazi sa obiljem naprava, koje uključuju i individualna zadnja sedišta, kontrolisana putem velikog LCD panela smeštenog na centralnom naslonu za ruke. Displej može biti korišćen kako bi se pristupilo klima uređaju i zvučnom sistemu, a za dodatni užitak, kompanija Toyota ugradila je premijum audio sistem sa 20 zvučnika.

Ostale karakteristike u enterijeru predstavljaju svetlo za čitanje, pisaći sto i informativno zabavni sistem na zadnjoj strani, kao dodatak visokokvalitetnim materijalima koji su korišćeni u čitavoj putničkoj kabini, a oni uključuju kožna ili vuneno postavljena sedišta, u zavisnosti od izabranog nivoa modela iz opsega.

U svom srcu, 2018. Toyota Century nosi petolitarski V8 motor koji je hibridizovan. Nikakvi tehnički podaci o ovom modelu nisu još uvek izneseni, ali proizvođač tvrdi da poseduje najmanju potrošnju godiva u svojoj klasi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group