Cadillac zapretio BMW-u sa novim CT5 modelom

Više slika

Više slika

Cadillac je napokon objavio fotografije nove luksuzne limuzine...

Poznati automobilski proizvođač dugo je najavljivao CT5 model, a sada napokon imamo priliku da vidimo kako će ovaj auto izgledati. Cilj Cadillaca je da bude glavni konkurent brendovima kao što je BMW i da pokuša da predstavi najbolju limuzinu u ovoj klasi. Na osnovu fotografija i prvih informacija koje smo dobili, BMW će sigurno biti uplašen jer CT5 zaista obećava.

Cadillac se jasno potrudio da nas zadivi sa vizuelnog stanovišta. Novi CT5 model zaista privlači pažnju svojom agresivnom i aerodinamičnom linijom i iako se nazire klasičan Cadillac izgled, jasno je da se ovde radi o modelu koji će preoblikovati ove automobile iz korena.

Ispod haube je smešten možni 3.0 litarski twin turbo V6 motor koji je uparen sa 10-stepenim automatskim menjačem koji omogućava da ovo vozilo leti po drumu. Nažalost, informacije o maksimalnoj brzini i ubrzanju još uvek nisu dostupne, ali pošto će ovo biti glavni konkurent nemačkim limuzinama, očekujemo da Cadillacov motor neće razočarati.

Ono što je poznato jeste cena, tako da će vas osnovna verzija ovog modela koštati 211.000 dolara. Automobil će zvanično biti predstavljen sledećeg meseca na sajmu automobila u Njujorku, gde će biti objavljenje i sve ostale informacije koje nas jako zanimaju.

Do tada, pogledajte fotografije:

Foto: Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group