Cadillac otkrio delić enterijera svog Blackwing modela

Samo su nam zagolicali maštu...

Cadillac je pre nekoliko meseci najavio svoj Blackwing model V serije i iako smo imali priliku da vidimo maskirne modele ovog auta, sada prvi put možemo zaviriti u unutrašnjost. Kompanija nam je prikazala delić unutrašnjosti, uključujući volan koji je stavljen u prvi plan, ali ostatak slike je zamućen, pa je sve ostalo prešušteno mašti.

Blackwing će imati unikatni kožni volan koji ima sportski dizajn za razliku od luksuznih volana koji se nalze u CT4 i CT5 modelima. Naravno, na volanu su primetne mnoge komande koje će omogućavati upravljanje mnogobrojnim sistemima, uključujući multymediju, ali i različite vozačke modove koje nam Cadillac priprema.

Takođe se vide i detalji od karbonskih vlakana, kao i veliki displej koji se nazire u pozadini zamućene slike. Još jedan detalj koji nam je zapao za oči jeste brojka od 200 m/h koja se vidi na intrument tabli, što nam govori da nam Cadillac poručuje da će ovaj auto moći da ostvari brzinu od 320 km/h.

Takođe je otkriveno da će njega pokretati 3.6 litarski V8 motor koji će proizvoditi oko 470 konjskih snaga, pa nije iskjlučeno da će on zaista ostvariti ovako munjevite brzine.

Blackwing još neće biti predstavljen i najverovatnije njegovu premijeru možemo očekivati na leto 2021. godine.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group