Cadillac Lyriq - SUV modernog doba

Cadillacov električni krosover model možda će nam doći sa imenom koje nas asocira na R&B bend iz 2000ih godina, a dizajn i tehnologija koju u sebi sadrži, svakako su asocijacija budućnosti…

Predstavljen zajedno sa novim modularnim Ultium sistemom baterija, spušteni EV, Cadillac Lyriq, osmišljen je kao čista izjava planova General Motors kompanije, koja ima za cilj prihvatanje elektrifikovanih performansi, u kombinaciji sa tehnološkim komforom.

General Motors brend je bio spor, kada se u poredi sa Teslama, Fordovima, Audijima i Jaguarima u elektrifikovanom univerzumu. Ipak, sa dolaskom Lyriq modela, luksuzni Cadillac otisak sada može dobiti svoje mesto na nekoliko modela koji će se na tržištu pojaviti do 2022.godine, zajedno sa eco-friendly kredencijalima, elegantnom siluetom i zaobljenim displejem kontrolne table od 33 inča.

Lyriq je trenutno samo pokazni model, ali Cadillac dizajneri su mu podarili siluetu civilizovanih linija, koja deluje skoro pa spremno za proizvodnju. I dok se njegov zadnji deo aerodinamično spušta, prednji deo zadržava pravu liniju, zajedno sa LED osvetljenom maskom.

Ovo vozilo ima modularnu distribuciju težine, sa maksimalnim prelaznim opsegom od 300 milja. Ostale njegove performanse za sada su obavijene velom misterije, ali se nadamo da ćemo se uskoro upoznati malo bliže sa njima.

Luksuzni detalji u formi nakita krase kontrolni displej, i možda nisu preko potrebni, ali su definitivno dobrodošli. Na kraju, poslednja informacija koju smo dobili vezanu za ovaj novitet jeste činjenica da će on debitovati na tržištu za dve godine, sa cenom koja će biti manja od 75.000 dolara.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group