Cadillac ATS Coupe za Evropu

Kao što je ranije najavljeno Cadillac ATS će se lansirati u Evropi u oktobru...

 


Model sa dvoje vrata dolazina evropska tržišta sa unapređenim 2.0 turbo motorom sa 272ks i 400Nm obrtnog momenta. Nudi 14% više obrtnog momenta od ATS sedan varijante, a omogućava ovom modelu da ubrza od 0 do 100km/h za 5,8 sekundi. 

Sa snagom od 138ks po litri zapremine, ovaj 2.0 motor je jedan od "najjačih" u svom segmentu. Daje 90% svoje maksimalne snage na obrtajima od 2,100 do 3000, a maksimum dostiže na preko 3000 obrtaja, sve do 4600. Povezan je na šestostepeni automatik. Pogon na sve točkove se nudi kao opcija.

ATS coupe dolazi sa poslednjom verzijom CUE infotainment sistema, koji dolazi sa osmoinčnim LCD ekranom, multi touch koji je integrisan u centralni deo instrument table. Model doalzi i sa bežičnim punjenjem za telefone. 

Bose audio sistem sa Active Noise Cancelation sistemom je standardan na svim modelima. Sigurnosne opcije obuhvataju Safety Alert Seat, Forward Collision Alert, Lane Departure Warning, Lane Keep Assist, Traffic Sign Recognition i druge.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group