C-Class - GLC i GLC kupe dobijaju sportske varijante

Više slika

Više slika

Mercedes-Benz je učinio C klasu limuzina i karavana daleko lepšom, lansiranjem novih specijalnih modela baziranih na AMG ekstrijernoj liniji, njenom avangardnom dizajnu enterijera i dodatnim opcijama opreme.

Stvari koje čine ove modele lepšim jesu petokrake AMG felne u metal crnoj boji sjajnih finiša i standardni LED farovi visokih performansi, dok je putnička kabina dobila sportski volan ravnog dna, posebne finiše i ambijentalno osvetljenje.

Proizvođač tvrdi da ova specijalna verzija automobila može biti poručena sa gotovo svim opcijama motora, sem AMG C43 i AMG C63 jedinicama.

Kupci nemačkog brenda takođe mogu dobiti kupe i kabriolet varijantu C klase u Night Edition seriji, koji je baziran na AMG liniji i Night paketu, a ova opcija unosi višekrake aluminijumske felne od 19" kompanije AMG, posebnu dijamantsku masku hladnjaka, 'Night Edition' oznake na centralnoj konzoli, leather/Dinamica mikro-vlakna i multifunkcionalni sportski upravljač ravnog dna.

Takođe, ova dva automobila mogu biti opremljena sa multifunkcionalnim volanom sa grejačima, na zahtev i opcionim izduvnim sistemom sa dve grane na modelima C180. Štaviše, Stowage Space paket je u ponudi, sa njegove dve mreže iza naslona na zadnjim sedištima.

Ostala poboljšanja uključuju Style paket za Mercedes-Benz C-Class kabriolet automobile. Ovaj paket dodaje Artico ručno kreirane leather/Dinamica mikrofiber tkanine u crnim i braon tonovima, sa kontrastnim šavovima u tirkiznoj boji. Cabriolet Comfort paket donosi poluautomatski separator gepeka koji omogućuje otvaranje mekog krova putem jednosmerne kontrole i pritiskom na dugme.

Rear Safety paket dolazi sa bočnim pregradama na zadnjem delu i adaptivnim limiterima snage kaiša, a nudi se kao standard, kao i kontrola krstarenja sa limiterom brzine.

Integracija pametnog telefona sada je dostupna kao opcija za Audio 20 USB i Audio 20 CD sisteme, namenjene C klasi, GLC i GLC kupe modelima. Kompanija Mercedes takođe će omogućiti pristup veoma važnim informacijama direktno iz automobila i putem novih Office funkcija koje su deo Connect servisa.

Sportski izduvni sistem je dostupan kao opcioni dodatak za C200, C200 4Matic i C250 modele, dok se ostatak opsega može pohvaliti bočnim zaštitama od sunca, sa dizajnom na izvlačenje.

Konačno, GLC250 4Matic i GLC300 4MAtic automobili sada mogu biti opremljeni sportskim izduvnim sistemima sa opcijom kontrole ventila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group