Buick Regal GS poseduje V6 motor sa 310 ks

Više slika

Više slika

Bilo je samo pitanje vremena kada će kompanija Buick predstaviti novi Regal GS model, posebno zbog toga što je Opel obelodanio svetu postojanje novog Insignia GSi modela...

Buick Regal GS napaja novi V6 motor sa unutrašnjim sagorevanjem i funkcijom deaktivacije cilindara, zapremine 3,6 litara, koji stvara 310 ks i 382 Nm obrtnog momenta. Devetostepeni automatski menjač dolazi kao standard, praćen pametnim sistemom pogona na svim točkovima.

Ovo je takođe prva postavka ove vrste, u kojoj je uparen devetostepeni automatik sa pogonom na obe osovine. Buick obećava da će u uskoro u ponudu uključiti ovakav sistem u pet različitih modela. Novi Regal GS takođe dolazi sa kompletom adaptivnih amortizera druge generacije koji su u mogućnosti da stvore 500 prilagođavanja u sekundi.

Eksterijer novog modela sadrži agresivnu prednju i zadnju stranu, standardne alu felne od 19 inča, velike Brembo kočnice, zadnji spojler i GS oznake na karoseriji koje mu sleduju, dok LED farovi dolaze kao opcija. Putnička kabina dobila je GS specifikacije, sportska sedišta, takođe perforirana, sa nekoliko lumbalnih položaja i tesnim savršenim ergonomskim oblikom.

Unutra se još nalaze i upravljač ravnog dna, sportske pedale i pločice koje vam daju do znanja da je ovo najbrži model iz svog opsega, osmoinčni ekran informativno zabavnog sistema i osmoinčni displej instrument satova, koji dolaze kao standard takođe.

"Sa potpuno novim Regal GS modelom za 2018. godinu, mi želimo da osiguramo fokus vozača, aktivan i zabavan sportski sedan, bez žrtvovanja uglađene vožnje i prefinjenog karaktera koji se očekuje od modernog Buick modela", izjavio je Martin Hajes, glavni inžinjer modela GS. "Naš novi V6 motor uparen sa devetostepenim automatikom i inteligentnim pogonom na sva četiri točka, zajedno sarađuju kako bi vozačima pružili izvanredno iskustvo tokom puta."

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group