Bugatti predstavio specijalnu karbonsku ediciju

Posebno ograničeno izdanje uskoro će se naći u prodaji...

Chiron Noire je automobil koji izaziva različite emocije kada ga vidite. On osvaja svojim dizajnom, ali i uliva strah svojom snagom, gromoglasnim zvukom i munjevitim ubrzanjem. Iako je ovo jedan od najskupljih automobila na svetu, potražnja za njim je ogromna, pa je zato Bugatti odlučio da napravi ograničenu seriju koja će brojati samo 20 komada i koja će biti unikatnija, a naravno i skuplja.

Nova serija oprema Chiron model sa karbonskim detaljima, unapređenom karoserijom i restajlizovanim enterijeriom, tako da će srećni vlasnici imati utisak da su kupili potpuno nov model. Bogati kupci će takođe moći da biraju dva unapređena modela, Noire Sportive i Noire Élégance, a razlika ovih autmobila biće u funkcionalnosti i karakteru samog vozila.

Sportive model donosiće veće performanse i sportsko vešanje, dok će Elegance model biti namenjen onima koji vole da uživaju i da osete luksuz.

Cena modela biće negde oko 3 mliona dolara, ali ona za sada još nije tačno potvrđena,ali jasno je da će ovo biti jedni od najskupljih vozila na tržištu.

Isporuka ovih modela očekuje se sredinom 2020. godine.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group