Bugatti Divo napokon počinje da se isporučuje

Nakon 2 godine od svog predstavljanja, automobil sa cenom od 5.9 miliona dolara napokon stiže svojim vlasnicima...

Iz Bugattija su rekli da im je treblao malo duže vremena do dođu do ispurke isključivo iz razloga jer su želeli da sve bude savršeno.

„Kada kupujete automobil koji košta 5.9 miliona dolara, onda zaista ne želite da dajete još para na odlazak kod majstora ili neke druge sitnice. Ovaj auto zaista mora da poseduje sve i da obezbeđuje sve, a kupci moraju biti srećni u svakom smislu te reči. Zato je njegova priprema zahtevala mnogo vremena a i usavršavanja, ali sada smo napokon sigurni da je ovo automobil koji će ispuniti sve želje i iščekivanja“, rekao je predsednik Bugatti kompanije, Stefan Vinkelman.

Prva stvar koja vam zapadne za oko kada ugledate ovaj auto, jeste njegov jedinstveni dizajn koji se dosta razlikuje od Chirona i koji čini da Divo deluje još brže, agresivnije i moćnije. Prednji deo sadrži prelepe LED farove najmodernije tehnologije koji poseduje moćna dnevna svetla koja čine da Divo izgleda futuristički.  Štop svetla na zadnjem delu kreirana su tako da podsećaju na male crvene kristale, što samo povećava lepotu ovog vozila i tera vas da stalno u njega gledate.

Potrebno je dodati i to da ovaj auto brzinu od 0 do 100 km/h postiže za munjevitih 2.4 sekunde, dok mu je maksimalna brzina ograničena na 380 km/h što je zastrašujuće.

Enterijer je sportskog tipa i prilično je jednostavan kada se uporedi sa eksterijerom, ali jasno je i zašto. Bugatti kompanija se potrudila da ukloni sve nepotrebne funckije i dugmiće koje mogu zbuniti vozača, tako da će oni koji budu vozili ovo čudo moći sa lakoćom svoju pažnju da fokusiraju na drum, a pregledna i dobro osvetljenja kontrolna tabla će im dodatno olakšati posao, jer će u trenutku sekunde moći da vide kojom brzinom se kreću.

Napravljeno je samo 40 modela, a prvi su se već uputili ka svojim vlasnicima. Još uvek nije otkriveno ko su vlasnici ovog vozila, ali neki izvori kažu da je jedan model kupio i Kristijano Ronaldo.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group