Bugatti Chiron Pur Sport dolazi u novim bojama

Pored plave, stižu zelena i žuta boja u neonskim varijantama...

Francuski proizvođač superautomobila nedavno je predstavio novi Pur Sport, čudo od super automobila koji košta 3,6 miliona dolara. Pur Sport donosi novu aerodinamičku konfiguraciju, čvršće podešavanje vešanja, ažurirani menjač i gume visokih performansi.

Aero nadogradnja novog Chiron Pur Sporta započinje agresivnim prednjim delom, hvaleći se širokim otvorima za vazduh u prednjem braniku i povećanom potkovskom pločom na dnu. Tu je i prednji razvodni prednji deo koji čini da se vozilo čini mnogo širim i stvara veću snagu nego ikad.

Na zadnjem kraju automobila dominira ogromno zadnje krilo sa rasponom od 1.90 metara i koje stvara jaku prijanjajuću silu, dok zapanjujući difuzor takođe doprinosi besprekornom izgledu, okretnosti i aerodinamičnosti automobila.

Bugatti Chiron Pur Sport i dalje crpi snagu iz masivnog 8,0-litarskog V16 motora koji isporučuje 1.500 konjskih snaga i 1.600 Nm obrtnog momenta. Ali ovaj hiper automobil će ubrzati od 60 do 120 km / h skoro dve sekunde brže od „standardnog“ Chirona i moćiće da juri maksimalnom brzinom od 350 km / h.

Automobil je nedavno predstavljen u prelepoj tamno plavoj boji, ali Bugatti je sada predstavio i dve nove boje „ Neon Green“ i „Neon Yelow“, koje će biti dostupne kupcima. Enterijeri automobila takođe će moći da  se uklapaju sa bojom vozila, tako da će svako moći da poruči Pur Sport model koji njemu najviše odgovara.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group