Brabusov Mercedes-Maybach Rocket 900

Više slika

Više slika

U modernom dobu, termin super salon nikda nije bio toliko prepoznatljiv nego onda kada možete da dobijete ekstremni luksuz kombinovan sa vrhunskim performansama...

Brabus Rocket 900 je baziran na modelu Mercedes-Maybach S600 i uglavnom cilja ka ljudima koji prilikom prvog pogleda na model uzdahnu i pomisle na savršenstvo.

Pored luksuznih karakteristika, ovaj automobil pakuje i veoma zavidnu količinu snage, istovremeno pružajući osećaj fuzije različitih brojki koje dolaze pod imenom Rocket 900, a ono samo po sebi naglašava njihovu ozbiljnost.

Automobil poseduje V12 motor koji je dobar za 888 ks i zastrašujućih 1.500 Nm obrnog momenta. Što će mu omogućiti sprint od nula do sto na sat za svega 3,7 sekundi, ali i maksimalnu brzinu od 350 km/h.

Kako bi ovaj automobil učinili mnogo prepoznatljivijim u poređenju sa regularnim Maybach modelom, Brabus je dodao novi prednji branik, prilagođenu prednju masku hladnjaka, novi zadnji branik sa integrisanim diofuzorom, točkovima od 21“  i potpuno kožni enterijer sa duplim tonovima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group