Brabus Smart kabriolet od 54.000 dolara

Više slika

Više slika

Na Sajmu automobila u Frankfurtu 2019. godine, Brabus je predstavio Ultimate E, tuniranu verziju Smart Fortwo modela koji je sve impresionirao.

Sada je Brabus ponomvo odlučio da se poigra sa malim Smartom i da od njega napravi još ekstravagantnije vozilo. Ovaj automobil trebalo je da se zvnično predstavi na sajmu automobila u Ženevi, ali pošto je događaj otkazan, nemačka kompanija je odlučila da ga još neki period neotkriva.

Ipak, sada su odlučili da je vreme da ljudi saznaju o kakvom autu je reč, pa su predstavili fenomenalni Brabus Smart Ultimate E Facelift.  

On se vozi na 18-inčnim kovanim točkovima Monoblock I i sadrži unapređeni pogonski sklop kao i ekskluzivnu Brabus unutrašnjost od fine kože. Naravno, karoserija je potpuno promenjena, pa sada Smart dolazi sa novim branicima, spojlerima, sajtnama, difuzorima i usisnicima za vazduh.

Snaga elektro motora povećana je na 92 KS, a najveći obrtni moment porastao je na 180 Nm što je omogućilo Ultimate E Facelift modelu da brzinu od 100 km/h postigne za 10,9 sekundi u režimu Sport +. Najveća brzina nije impresivna, jer je i dalje ograničena na 130 km / h.

Dostupna su četiri različita načina vožnje: Nivo 1 (maksimalno čuva enegriju), Eko (povećava stopu povrata energije), Sport (brži odziv za ubrzanje, niža stopa oporavka energije) i Sport + (oslobađa puni potencijal pogonskog sklopa).

Iz Brabusa tvrde da sa jednim punjenjem ovaj auto može preći 125 kilometra, što nije baš sjajno, ali je savim dovoljlno za kretanje kroz grad.

Foto:Casrcoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group