Brabus predstavio Invicto verziju G-Wagena

Invicto je nova linija blindiranih G65 modela…

Brabus već duže vreme briljira svojom sposobnošću tjuniranja G-Wagen modela, na sasvim neverovatne načine. Ipak, ovog puta, kompanija je postala malo defanzivna, kada se radi o najtraženijem SUV modelu sveta, bukvalno.

Slavni nemački tjuner upravo je najavio Invicto, liniju blindiranih Mercedes-Benz G63 automobila. Dostupni u tri nivoa, nazvana Pure, Luxury i Mission, luksuzna utilitaristička vozila dolaze opremljena Invicto Shelter Cell školjkom koja odgovara na OEM fabričke standarde blindiranja.

Zahvaljujući čeličnim listovima i specijalnim 3D štampanim zaštitnim delovima, Brabus Invicto G-Wagen dobio je VR6 balistički nivo zaštite. Pored toga, SUV limuzina dobila je zaštitu is a strane, a u slučaju da ni to nije dovoljno, model je opremljen Invicto VR6 Plus ERV paketom, koji vas može zaštititi od bilo čega.

Uprkos svim tim oklopima, Brabus se posebno pobrinuo da njihova verzija SUV modela podseća na fabričku verziju, spolja i iznutra. Enterijer Pure nivoa je isti kao kod standardnog G63, dok Luxury sadrži jedinstvene i ručno izrađene detalje, kreirane od najkvalitetnije kože. Invicto Mission, kreiran je kao prateće vozilo za specijalne grupe, pa sadrži sedišta koja su kompatibilna sa zaštitnim prslucima, sa Molle panelima na vratima, sistemom šina na krovu, digitalnim displejem zadnjeg dela automobila, sistemom interkoma i gumama od 20 inča.

Iako je Invicto oko 1.100 kilograma teži od standardnog G-Wagen modela, on i dalje ima izobilje snage. Zahvaljujući Brabus B40S-800 paketu performansi, njegov 4.0 litarski V8 twin turbo motor može proizvesti 789 konjskih snaga. To znači da SUV od nula do sto kilometara na sat može ubrzati za dlaku više od osam sekundi, dok mu je brzina elektronski ograničena na 210 kilometara na sat. U ponudi su i brojne dodatne opcije, poput pomoćnog krovnog svetla, sistema za gašenje požara i IR paketa koji uključuje uređaj za noćni vid, sistema svežeg vazduha i otvora za beg u hitnim slučajevima.

Za sada, cena ovog novog modela nije objavljena, ali znamo da ćemo za ovaj novi nivo zaštite morati da platimo poštenu cifru.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group