BMW Vision Next 100 nova galerija

Više slika

Više slika

BMW nastavlja proslavu, dovođenjem svog Vision Next 100 koncepta na premijeru u Peking...

 

Inovativni BMWov koncept je autonomno vozilo koje nudi zadovoljstvo vožnje pritiskom na dugme. Vozač može da izabere između Boost i Ease moda, menjajući iz manuelne kontrole u autonomnu, a kabina se menja prema izboru. 

"Naš cilje je da BMW Vision Next 100 koncept bude razvijen u vozilo budućnosti", rekao je Adrian van Hooydonk, direktor BMW Group Designa. "Tehnologija će značajno da napreduje, otvarajući nove mogućnosti koje nam omogućavaju da ponudimo vozaču više pomoći u vožnji, ali i klasično vozačko iskustvo". 

Naravno, koncept je samo uvid u budućnost koju nam BMW sprema, a pokušali su da dodaju neke impresivne detalje kao što je oplata koja se spušta preko blatobrana, kao i AI interfejs koji oslobađa kabinu digitalnih instrumenata i sve informacije projektuje direktno na šoferšajbnu automobila.

BMW će nastaviti da prikazuje Vision Next 100, a sledeće stanice su Britanija i Amerika. Kompanija planira da otkrije još dva koncepta iz MINIja i Rolls Royce-a, a sprema se i motocikl. 

O.R

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group