BMW Vision Next 100 galerija

BMW će danas proslaviti 100 godina postojanja, a da bi obeležili ovaj datum, predstavili su autonomni Vision Next 100 koncept...

 

Automobil ima dva moda vožnje i kada se koristi Boost, automobil je okrenut vozaču koji dobija idealnu putanju kretanja, brzinu prilaza, kako okrenuti volan i druge detlaje. U Ease modu se menja enterijer, volan i centralna konzola se povlače, a sedišta se spajaju u jedno. 

"Ako kao dizajner možete nešto da zamislite, velike su šanse da to jednog dana može da postane realnost", rekao je Adrian van Hooydonk, glavni u BMW Group dizajn diviziji. 

Za sada se ne zna koji motor će pokretati ova studiju. Koncept je napravljen kako bi prikazao BMWovu viziju budućih automobila, koji i dalje obuhvataju i vozača. 

Cela struktura je od kombinacije karbona i plastike, bez tradicionalnih točkova i detalja na koje smo inače navikli. Najrealističniji detalj, koji će verovatno brzo početi da se koristi je korišćenje karbonske plastike umesto tradicionalnog čelika. 

Unutar kabine nema ekrana, pošto se sve informacije projektuju na šoferšajbnu. 

BMW će provesti ovaj koncept po Americi, Kini i Britaniji. Kod bude u Londonu, BMW grupa će otkriti novi Mini i Rolls Royce, dok će u Americi u isto vreme biti otkriven Vision koncept motocikl. 

O.R:

 

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group