BMW uvodi daljinsko paljenje motora

Uskoro će preko aplikacije svi vlasnici novih BMW vozila moći da pale vozila kada nisu u njima...

Automobili postaju sve pametniji kako godine prolaze, a nove tehnologije se sve više nalaze u popularnim četvorotočkašima koji sada u sebi sadrže moćne računare, navigacione sisteme i multimedijalne centre.

BMW je odlučio da svojim potrošačima ponudi još jednu opciju, a to je daljinsko paljenje automobila. Ova opcija omogućiće vam da upalite auto, kada niste u njegovoj blizini, što znači da vozilo možete upaliti dok ste u vašem domu.

„Zašto je to potrebno?“, verovatno se pitate, ali ne brinite mi ćemo vam objasniti. BMW je odlučio da svojim potrošačima želid a omogući korišćenje i pripremanje vozila za vožnju.

Pomoću ove opcije, automobil možete upaliti i ostaviti ga da radi, dok je on zaključan na parkingu ili u garaži. Kada uđete u vozilo, auto će biti spreman, klima će biti ohlađena i vi samo treba da stisnete papučicu gasa i da krenete.

Opcija je takođe korisna i za održavanje vozila tokom zime, tako da sada ne morate silaziti po snegu i paliti vaš automobil po hladnoći, već to možete uraditi iz topline vašeg doma.

Iz BMW-a nisu rekli kada će ova opcija biti ostupna i u koj generaciji BMW automobila će se naći, ali sigurni smo da ćemo tu opciju videti u modelima koji uskoro dolaze.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group