BMW serije 3 karavan

Istoga dana kada je BMW predstavio kompaktnu seriju jedan sa troja vrata, bavarski proizvođač automobila je takođe predstavio novu seriju 3 karavan.


U Evropi, nova serija 3 karavan će stići u salone kasnije ove godine i to u verzijama 328i sa 2,0-litarskim turbo benzinskim agregatom koji razvija 245KS, 320d 2,0-litarskim turbo dizel agregatom koji razvija 184KS i 330d sa 3,0-litarskim turbo šestocilindričnim agregatom koji razvija 258KS. 

Šestostepeni manuelni menjač šalje snagu na zadnje točkove, dok je 8-stepeni automatski menjač opcija osim u verziji 330d. Obe menjača dolaze sa Start-Stop sistemom. U narednih godinu dana, BMW će povećati asortiman motora u seriji 3 sa 3.0-litarskim turbo šestocilindričnim benzinskim agregatom kao i sa verzijama koje imaju pogon na sva četiri točka. Kao i sedan model, novi karavan serije 3 je nešto veći od svog prethodnika. 

Među ostalim detaljima, karavan serije 3 ima zadnji prozor koji se otvara nezavisno od vrata prtljažnika, koja su po prvi put električna. Pored toga, zadnja sedišta se mogu preklopiti u tri sekcije u razmerama 40:20:40. Dostupne opcije koje su jedinstvene u karavan verziji jesu krovne šine i stakleni panoramski krov.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group