BMW priprema velika iznenađenja za početak sledećeg meseca

CES događaj kreće sledećeg meseca i on će biti ispunjen brojnim automobilskim vestima koje će uključiti i predstavljanje potpuno električnog Chevrolet Silverado modela...

Naravno, GM neće biti ni prvi ni poslednji proizvođač koji će prisustvovati, a kako zadnji izveštaji navode, BMW će iskoristiti ovu priliku kako bi predstavio iX M60 liniju, kao i nekoliko veoma interesantnih i inovativnih karakteristika.

Kada je zvanično upitana o svemu što pod ovim tehnološkim izumima predstavlja, kompanija BMW je zvanično izavila da će ona predstaviti tehnologiju koja omogućuje eksterijernoj boji vozila da se menja putem pritiska dugmeta. Za sada ostaje nejasno na koji će ova inovacija raditi, ali bez sumnje, ona predstavlja veoma interesantnu ideju jer će omogućiti vlasnicima da menjaju boje po potrebi.

Ova publikacija takođe navodi da možemo očekivati da će ova linija doneti i vrhunsko bisokopsko iskustvo, što i dalje ostaje prilično misteriozna informacija, ali najverovatnije se odnosi na uvođenje velikih filmskih platna umesto zakrivljenih displeja u njihove enterijere. Ovo ostaje da bude viđeno, ali deluje potpuno moguće jer se displej već sastoji od 12,3 inča velike instrument table i 14,9 inča velikog informativno-zabavnog sistema.

Dok ove tehničke karakteristike zvuče potpuno konceptualno, najveću vest svakako predstavlja lansiranje novog iX M60 modela. Bavarski proizvođač automobila, nije previše toga izneo vezano za ovaj automobil, ali je prethodno potvrdio da će on predstavljati prvi potpuno elekitrični Sports Activity Vehicle kreiran od strane BMW M GmbH brenda.

BMW je takođe naveo da će krosover imati preko 600 ks, što je značajno poboljšanje u poređenju sa 516 ks koliko trenutno ima iX xDrive50 serija. Ovo bi trebalo da omogući ubrzanje do stotke iz mesta za manje od 4,4 sekunde, ali pored toga, možemo očekivati daleko agresivniji enterijer, koji bi trebalo da uključi pojedine karakteristike sa i4 M50 modela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group