BMW predstavlja novu liniju 2022 iX3 modela

Nakon nezvaničnih informacija koje su procurele ranije ove godine, kompanija BMW sada je zvanično predstavila svoj novi iX3 model...

Zakazan za prvo premijerno pojavljivanje na Munich Motor Show sajmu autmobila, novi model opremljen je većom prednjom maskom koja poseduje jednodelni ram. Velika bubreg prednja maska okružena je nešto tanjim LED farovima, dok će laserske varijante doći kao jedna od opcija.

Promene se ne zaustavljaju u ovom delu, jer nova iX3 linija dolazi sa standardnim M Sport paketom, koji dodaje dosta agresivniju karoseriju i sportski zadnji difuzor. Za kompletiranje ovih istaknutih karakteristika zaslužena su trodimenzionalna štop svetla i devetnaesto ili dvadesetoinčne felne aerodinamičnog dizajna.

Još veće promene možemo videti u putničkoj kabini, gde nove vlasnike očekuje 12,3 inča veliki digitalni displej instrument satova, praćen 12,3 ili 12,5 inča velikim monitorima informativno-zabavnog sistema. Ovim modernim segmentima pridružuje se novi šalthebl, redizajnirana centralna konzola i novi menjač.

Kupci takođe mogu pronaći nove Aluminium Rhombicle tamne finiše, kao i potpuno nova sportska sedišta u standardnoj ponudi, presvučena perforiranim Sensatec materijalom. Sedišta takođe mogu biti poručena sa kožnim presvlakama ukoliko neko to želi.

U polju performansi, nova linija stiže sa baterijskim pakovanjem od 80 kWh, zaduženim za pokretanje električnog agregata smeštenog na zadnjoj strani, koji stvara 282 ks i 400 Nm obrtnog momenta. Ova postavka omogućuje automobilima da ubrzaju do stotke iz mesta za 6,8 sekundi, sa maksimalnim elektronskim ograničenjem brzine od 180 km/h. Još važnije je to što novi iX3 krosover dolazi sa prelaznim opsegom od 460 kilometara između dva punjenja.

Kada je baterija prazna, vlasnici mogu biti zahvalni na ubacivanju 150 kW snažne opcije punjenja, koja omogućuje modelu da pruži oko sto kilometara prelaznog opsega nakon deset minuta na punjaču. iX3 će ući u proizvodnju ovog septembra i biće sklapan u Kini, kako za domaća, tako i za strana tržišta. Modeli nove linije stići će u Evropu ove jeseni sa cenom od 67.300 evra.

Modeli za naše tržište takođe će biti ponuđeni sa dva paketa opreme, uključujući Inspiring varijantu, koja uključuje metalik finiš karoserije, panoramski stakleni krov i automatska vrata gepeka. Kupci na našem kontinentu u ovoj opciji dobijaju adaptivno vešanje, elektronski podesiva sedišta, sportski upravljač i trozonski, automatski kontrolisan klima uređaj.

Kupci koji požele nešto više luksuza, mogu se opredeliti za Impressive varijantu, koja svemu pomenutom dodaje akustična stakla i točkove veličine dvadeset inča. Ostale istaknute karakteristike uključuju podižuće displeje, Vernasca kožu i Harman Kardon premijum audio sistem.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group