BMW predstavlja 3 Series G20 modele

Više slika

Više slika

Bavarski proizvođač automobila predstavio je potpuno novu 3 G20 liniju u njenoj punoj slavi...

Pokupljene na jednom od foruma kompanije BMW, ovaj model privukao je pažnju javnosti još u fazi rendera, dok je prateća konfiguracija predstavila različite modele trojke G20, uključujući i najbolje iz opsega M340i, M Sport Package i Sport Line modele, kao i različite kombinacije enterijera putničke kabine.

Naša prva impresija jeste da nova G20 mašina izgleda daleko bolje od svog prethodnika u svakoj formi, ali i dosta agresivnije takođe. Sve ovo ima dosta veze sa prednjim delom koji sada poseduje novi dizajn farova, dostupnih u LED ili laserskoj tehnologiji, kao i daleko skulpturnijem braniku. Ravnije štopaljke potpuno se razlikuju od onih sa prethodnih modela, pomažući automobilu da izgleda šire.

Gledan sa strane, 3 Series G20 automobil jasno ističe svoje veće međuosovinsko rastojanje, koje mu pruža nešto elegantniji profil. M340i i M Sport Package varijacije prikazane u galeriji, donose nešto agresivniju opremu za karoseriju, sa velikim usisnicima vazduha na prednjim branicima i dve linije koje se protežu od farova unazad.

Modeli poseduju i nešto oštrije bočne strane, ventilacione otvore na zadnjem braniku, sa dve okrugle izduvne grane, u slučaju 330i M Sport Package varijante, odnosno, trapezoidnim izduvnim granama u slučaju M340i automobila, sa svake strane. Konačno, u ponudi su i nove četiri eksterijerne boje - Dravit Grey, Tansanit Blue II, Citrin Black II i Vermont Bronze.

U putničkoj kabini možemo videti digitalnu instrument tablu od 12,3 inča, 10,25 inča veliki centralni displej, nova sportska sedišta, zonsku kontrolu klime i redizajniran upravljač.

Sveukupno, putnička kabina deluje kao veliki korak unapred, kako po pitanju dizajna, tako i kvaliteta. Ovoga puta nema šalthebla na centralnoj konzoli za sve modele opremljene Sport Automatic menjačem. Međutim, ne možemo primetiti ni dugmiće za promenu brzine, tako da transmisija ovih varijanti za sada ostaje misterija.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group