BMW nam polako pruža uvid u novu X7 liniju

Više slika

Više slika

Fabrika Spartanburg kompanije BMW započela je sklapanje prvih predproizvodnih primeraka predstojeće X7 serije luksuznog terenca pune veličine...

Bavarski proizvođač automobila sada je postavio novi X7 u finalnu fazu razvoja, dok se proizvodna verzija može očekivati krajem sledeće godine.

"Ovo je veoma posebno vozilo i naši zaposleni se unapred raduju daljem razvijanju članova X porodice", izjavio je Knudt Flor, glavni i odgovorni direktor BMW Group Spartanburg fabrike. "Zajedno sa BMW X7 modelom, ukupno 5 BMW X linija biće ispraćeno iz našeg pogona i poslato na sve četiri strane sveta."

Predproizvodni primerci BMW X7 automobila biće korišćeni radi homologacije i registracije, kao i testova izdržljivosti tokom eksperimenata vezanih za vremenske uslove. Proizvodnja predproizvodnog modela takođe služi kao test za Spartanburg fabriku, pomažući njenim inžinjerima da optimizuju buduće serijske proizvodnje linija X7.

Automobili će ostati kamuflirani trakastim obrascima i dobro umotani kako bi sakrili određene detalje finalnog izgleda najnovjeg terenca. Ovo nije sprečilo BMW da objavi nove fotografije određenih komponenti automobila spremnih za sastavljanje u pogonu, a neke od njih pružaju uvid u izgled prednjeg dela kojim dominira velika maska hladnjaka i par veoma lepo dizajniranih farova.

Predstojeći BMW X7 predstavljaće direktnog rivala modelima kao što su Range Rover i Mercedes GLS-Class. Sudeći prema ranije predstavljenom konceptu, sa kapacitetom putničke kabine dovoljnim za šest putnika, novi X7 će definitivno doneti novi pravac kompanije BMW po tom pitanju, a enterijer će se izdvajati jednostavnim liniama i materijalima visokog kvaliteta, kao i poslednjim tehnološkim karakteristikama koje su mu dostupne. Sa druge strane, određene informacije sugerišu da će proizvodna verzija ipak doći sa prostorom za sedmoro putnika.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group