BMW M6 sa 766ks

Više slika

Više slika

Do sada nismo čuli da se neko žali na performanse M6ice...

 

Verovatno je to zbog toga što turbo 4.4 V8 sa 575ks je više nego dovoljan, pa može da stane na crtu i sa nekim starijim superautomobilima. 

Ipak, da nije onih koji  tako ne misle, tuning kompanije bi ostale bez posla. Snage nikad dovoljno.  Paket koji vidite ovde dolazi iz Noelle Motorsa, a razvijen je za kabriolet verziju. 

Stage 3 performace kit dolazi sa posebnim izduvnim sistemom, katalizatorima i optimizovanom ECU jedinicom. Ove relativno sitne izmene povećavaju snagu ovog modela na čak 766ks i masivnih 880Nm obrtnog momenta. 

Noelle Motors nije objavio performanse, ali su uklonili ograničenje od 250km/h koje je postavila fabrika i tvrde da sada može da postigne čak 345 kilometara na sat. 

Ako želite da vam uz dodatne performanse ide i jači zvuk, možete da se odlučite i za izduvni sistem od nerđajućeg čelika, a ako želite da poboljšate upravljanje tu je i posebno vešanje, kao i nekoliko setova točkova i guma. 

O.r.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group