BMW M2 - specijalno izdanje u čast nemačke reprezentacije

Više slika

Više slika

Pa, ova vest je malo zakasnila – BMW je odlučio da proslavi učestvovanje reprezentacije Nemačke na Svetskom Kupu, onako kako to oni najbolje znaju…

Oni su predstavili specijalnu ediciju jednog sovg popularnog vozila. Na svu sreću po nas, u pitanju je BMW M2, ali ne i po Nemce, jer su oni već sada ispali sa turnira, nakon neverovatnih poraza od strane Meksika i Južne Koreje.

Bilo kako bilo, ovaj BMW M2 Competition Germany Edition izgleda veoma privlačno i podseća nas na vreme kada je Nemačka vladala, kako drugom, tako i fudbalskim terenom. Ovaj model je crni lepotan sa M Performance delovima, ukrašen crvenim i zlatnim akcentima u čast nacionalnih boja ove zemlje. M Performance delovi uključuju novu haubu, zadnji spojler i novi difuzor, kao i točkove M Performance od 19’’.

Cena BMW M2 Competittion kreće od 58.900 dolara, a ispod haube krije M2 Competition motor, twin-turbo 2.0 litarski sa šest cilindara, koji razvija 405 KS i 550 Nm obrtnog momenta. Nažalost, brzina ovog modela je elektronski ograničena, ali ako ga ne vozite po nemačkom autobanu, veća od fabričke vam i ne treba.

Takođe ćete dobiti i M kočioni sistem sa crvenim kleštima, crni M Performance Parts logo na šoferšajbni i karbonski pokrivač motora. Enterijer je takođe dobio unapređenja u čast nemačke reprezentacije, ali detalji nažalost nisu otkriveni. Ipak, BMW obećava pedale od nerđajućeg čelika i volan obmotan alkantarom, pri čemu je sve to ispraćeno karbonskim detaljima i alkantara tapacirunzima.

LuxLife

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group