BMW je dodao novi model svojoj potpuno električnoj postavci

Novi iX1 SUV predstavlja prvi potpuno električni model ove serije i stiže na tržište sa duplom motornom postavkom i maksimalnom izlaznom snagom od 313 ks i 493 Nm obrtnog momenta.

Bavarski brend najavljuje da će novi model posedovati prelazni opseg od 438 kilometara između dva punjenja, a pored toga, automobil će biti u mogućnosti da napuni svoje baterije do 80% za svega dvadeset i devet minuta putem brzih punjača od 127 kW.

Prednji deo automobila potpuno je unikatan i dolazi sa kockastom duplom bubreg maskom, plavih akcenata koje kupci mogu izostaviti i ultra-tankih adaptivnih LED farova. Zadnji deo poseduje trodimenzionalne štopaljke L – oblika, sa providnim i zatamnjenim staklima. Automobil je postavljen na dvadeset i jedan inč velike M Performance lagane aluminijumske točkove sa duplim krakovima.

Unutar putničke kabine kupci mogu naći intuitivni kokpit sa uglađenim BMW zakrivljenim displejom osetljivim na dodir i najsavremenijom centralnom konzolom, opremljenom prekidačima i kliznim kontrolnim sistemom. BMW iX1 poseduje proaktivnu sugestiju pravca, sa BMW Maps sistemom i podrškom za Apple CarPlay i Android Auto za integraciju pametnih uređaja, zajedno sa pametnim dekom za bežično punjenje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group