BMW iX dobija dijamantske zvučnike

Marta ove godine, nemačka kompanija BMW predstavila je iX model, prvi potpuno električni SUV u istoriji, dok je javnost tek nedavno saznala nešto više o svim tehnološkim karakteristikama koje on poseduje, tačnije, njegovim Bowers & Wilkins zvučnicima u kojima se nalaze pravi dijamanti...

Unutar putničke kabine nalaze se dva Bowers & Wilkins Diamond Dome visokotonca kreirana upotrebom pravih dijamanata kako bi bila dodata veća rigidnost membrana. Kao rezultat, ovi tviteri su nefleksibilni koliko god da je to fizički moguće, što znači da konačni zvuk gotovo i da ne poseduje previše hoda, što rezultira čistim zvukom u čitavoj putničkoj kabini. Dodatno, Bowers & Wilkins’ “Nautilus Swirls” tehnologija, takođe je uključena radi ukidanja bilo kakvih neželjenih zvučnih talasa koji mogu doći sa zadnje strane i nestati sa minimalnom distorzijom.

Naravno, to nisu jedini zvučnici koji se nalaze u novom iX modelu. Vlasnici unutra takođe mogu naći tri aluminijumska visokotonca, pet aramidskih srednjotonaca, postavljenih na gornjim delovima i osam dodatnih zvučnika u prednjoj i zadnjoj strani naslona za glavu, koji mogu biti personalizovani po željama korišćena, četiri bas membrane i 4D horne postavljene oko putničke kabine radi optimalnog saraund iskustva.

Zvučnici dolaze zajedno kako bi kreirali poseban užitak tokom slušanja muzike, jednak živom snimku iz studija, što je krajnje prikladno, posebno kada se uzme u obzir da ovi zvučnici predstavljaju iste one koje možemo pronaći u Abbey Road Studios kući. Rezultat predstavlja nešto zaista izvanredno i prvoklasno u okviru ponude ovog modela, što je još više naglašeno, jer se ovde radi o električnom modelu automobila, koji je neverovatno tih po prirodi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group