BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition

Više slika

Više slika

Odbrojavanje do sajma automobila u Šangaju se nastavlja sa kompanijom BMW koja je svetu po prvi put pokazala svoj novi model i8 Protonic Frozen Yellow Edition.

Spreman da postane poslednji u dugoj liniji specijalnih izdanja, Protonic Frozen Yellow Edition sastoji se od veoma upečatljive mat žute karoserije sa kontrastnim akcentima u Frozen Grey metalik boji. Dizajneri su takođe razvili i novi komplet ultra lakih aluminijumskih točkova od 20 inča, koji izgledaju veoma privlačno.

Enterijer automobila uglavnom nastavlja temu eksterijera, ali bliže posmatran otkriva kontrastne šavove, specijalne podne prostirke i antracitno obojeno nebo. Ostale zapažene promene uključuju zelene sigurnosne pojaseve, nove oznake posebnog izdanja i keramičke akcente na biraču brzina kao i iDrive kontrolnoj konzoli.

Kao i standardan model, posebno izdanje napaja trocilindrični motor zapremine 1,5 litara, kome potpomaže mala električna jedinica. Ova kombinacija omogućuje maksimalnu snagu od 357 ks i 568 Nm obrtnog momenta. U terminima performansi, i8 može ubrzati od 0 do 100 za 4,2 sekunde pre nego što dostigne maksimalnu brzinu od 250 km/h.

BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition će početi sa prodajom u septembru, a cena će biti predstavljena prilikom plasiranja na tržište.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group