BMW i Alcantara predstavili i8 LimeLight model

BMW je u partnerstvu sa Alcantara kompanijom stvorio privlačan i8 Roadster poznat kao LimeLight Edition.

Dizajniran da predstavlja ekskluzivnost i budućnost , jednokratni model ima dvobojnu spoljašnjost sa crnim točkovima koji je potpomognut kočionim sistemom visokih performansi koji sadrži žute čeljusti. Model takođe ima mekani krov koji se može uvući i spustiti za 15 sekundi pri brzini do 50 km / h.

S obzirom da je automobil zajednički razvijen sa Alcantarom, ne čudi što alkantara materijal pokriva gotovo svaku površinu u unutrašnjosti. Izdvajamo dvobojna sportska sedišta sa žutim kontrastnim šavovima, kao i žuti unutrašnji deo sa laserskim izrezanim rupama koji čine da ovaj model bude zaista fenomenalan

Alkantara takođe prekriva komandnu ploču, središnju konzolu i volan. Takođe postoje ukrasi od karbonskih vlakana, plava ambijentalna rasveta i značka LimeLight Edition koja naglašava da se radi o specijalnoj ediciji automobila.

i8 LimeLight model ima plug-in hibridni pogonski sklop koji se sastoji od turbokompresovanog 1,5-litarskog trocilindarskog benzinskog motora, litijum-jonskih akumulatora od 11,6 kw i elektromotora. Elektromotor pokreće prednje točkove, dok ih motor okreće nazad.

Ovo podešavanje daje automobilu pogon na sva četiri točka, kao i snagu od 369 KS.To omogućava modelu da ubrza sa 0-100 km / h za 4,6 sekundi i da postigne maksimalnu brzinu od 250 km / h.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group