BMW GT Serije 5 i Serije 6 stižu 27. maja

Gran Turismo serije 5 i serije 6  premijerno će biti predstavljene u Koreji...

Vest o otkrivanju potvrđena je na službenoj stranici BMW-a. Jedna teaser slika prikazuje osveženu prednju fasadu kamufliranog prototipa, dok se drugi video fokusira na preoblikovana LED dnevna svetla dueta.

Serija 5 dobiće malo veću rešetku, oštrije farove i nova zadnja svetla.Ovi novi farovi su sigurno najznačajnija izmena i drastično menjaju celokupni izgled automobila, čineći ga mnogo agresivnijim. Još uvek nismo videli nijednu fotografiju novog BMW-a serije 6 Gran Turismo, ali špijunski snimci su nagovestili da će dobiti iste uvećane rešetke kao i 5-serija zajedno sa sličnim farovima.

Nejasno je da li će BMW-ovi inženjeri raditi na izvlačenju više snage iz 4,4-litarskog twin-turbo V8 motora, ali čak i ako to ne urade, standardna snaga od 592 KS je savim dovoljna i zadovoljice sve vozače. Oni koji žele malo više snage moći će da se odluče za M5 Competition koji ima 625 KS.

Ostaje nam da sačekamo 27. maj i da napokon vidimo kako će ovi novi modeli izgledati.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group